Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pelitarina

 

Kakolan kolkot seinät ovat sulkeneet sisäänsä maan pahimmat roistot ja murhamiehet vuodesta 1853. Näiden graniittiseinien sisään ovat kadonneet tuhansien ja taas tuhansien miesten tulevaisuus rautaovien sulkeuduttua. Sinun rikoksesi oli vain pieni " erehdys" tai "pilkkuvirhe", niin kuin itse haluaisit asian ilmaista. 

Sinut tuotiin kuitenkin Kakolan kukkulalle. Tarkkailet ympäristöäsi. Ränsistyvä vankila on suljettu jo kymmenisen vuotta sitten. Vanerit repsottavat ikkuna-aukoissa ja tuuli ujeltaa tyhjissä selleissä. Vartija avaa hymyillen kalterioven ja saattaa sinut vanhaan vankilanjohtajan talon yksityiseen selliin odottamaan tuomiota. Yrität kysyä häneltä, oletko ainoa vanki täällä, mutta hän ei vastaa.

Sellin ovi sulkeutuu takanasi. Vaistoat nopeasti ettet olekaan rikosseuraamuslaitoksen huostassa... Kylmät väreet kulkevat pitkin selkäpiitäsi. Yrität selvittää edellisten vankien jättämien vihjeiden perusteella, miten pääsisit pakenemaan. Sinulla on tunti aikaa ennen kuin vartija saapuu uudelleen. Pääsetkö sellistä ulos ja jos pääset niin mitä siellä odottaa?

Synkällä vankien kukkulalla on luettu tuhansia ja taas tuhansia kirouksia ajan hitaaseen kulkuun. Onko aika kiusallaan pysähtynyt vai laukkaako se nyt paholaisen vauhdilla eteenpäin? Yksi on kuitenkin varmaa: Sinun on ratkaistava ongelmat ja paettava ennen kuin olet yksi tuhansista kadonneista tarinoista. Sanotaan, että Kakolan kosteat graniittiseinät itkevät edelleen punaisia kyyneliä...